divendres, 28 de juny del 2024

EDU - Respostes final de curs alumnat

Feedback últim dia de curs amb alumnes de 1º d'ESO

Classe 1º A

a.)

Gràfic de respostes de Formularis. Títol de la pregunta: a.) Comportament de la classe al llarg del curs . Nombre de respostes: 26 respostes.

b.)

Gràfic de respostes de Formularis. Títol de la pregunta: b.) Comportament personal al llarg del curs . Nombre de respostes: 26 respostes.

Respecte al docent  

Gràfic de respostes de Formularis. Títol de la pregunta: c.) Grau de satisfacció amb el professor al llarg del curs . Nombre de respostes: 26 respostes.

Classe 1º B

Gràfic de respostes de Formularis. Títol de la pregunta: a.) Comportament de la classe al llarg del curs . Nombre de respostes: 27 respostes.

b.) 

Gràfic de respostes de Formularis. Títol de la pregunta: b.) Comportament personal al llarg del curs . Nombre de respostes: 27 respostes.

Respecte al docent  

Gràfic de respostes de Formularis. Títol de la pregunta: c.) Grau de satisfacció amb el professor al llarg del curs . Nombre de respostes: 27 respostes.

Resultat final, hi ha una nota mitja AN tirant al AE cap al docent. Això serà segurament perquè les notes que han tret els alumnes són més altes del que tocaria en més de un cas (i de cinc o deu jejeje).

jejeje