dilluns, 31 de desembre del 2018

La tv de quan erem nens

Fa un temps que anava rera una pel.lícula que havia vist, almenys una parell de cops, quan era nen. Finalment, després de fer recerca per Internet i veure algun que altre fòrum ( per exemple aquest https://www.forocoches.com/foro), la vaig trobar. Poca cosa es pot veure d'aquells temps per la Tv, però si moltes remasteritzacions. Quina falta d'imaginació que hi ha avui dia, oi?

Un clar exemple, els Cazafantansmas ... no cal dir més. En la recerca vaig trobar aquests espais que vaig guardar i voldria aquí compartir:




Bé, la PELI que cercava es diu " CUANDO EL VIENTO SOPLA " (WHEN THE WIND BLOWS), del 1986. No ser ara per a quina edat seria, però crec que per casa això no ho miraven gaire. Cal dir que en alguna web figurava aquest film com un dels més tristos ... i no m'estranya. 


I es pot veure a  WEB VIMEO

Opinió sobre el film d'una web:
www.filmaffinity.com
Bé, per sort no va passar res d'això a la realitat. La temuda Tercera Guerra Mundial entre els dos blocs no va passar. Simplement la URSS va desaparèixer com de la nit al dia i van sorgir nous estats com bolets en tota la perifèria de Rússia. 

Mentrestant, seguirem vivint de tan en tan, en los mundos de yupi. Aquí va la intro:


O com deien a una gran pel·lícula on sortia una bruixa, 


TREGUNA MEKOIDES TRECORUM SATIS DEE 




I bon viatge !!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada